REEF

Reef historien begynder i starten af 1980’erne, hvor to argentinske surfere og brødre, Fernando og Santiago ”Santi” Aguerre, flytter til surferparadiset La Jolla i Sydcalifornien og udlever deres drøm om at skabe en lækker og behagelig livsstils sandal.

Med 4.000 dollars i startkapital startede de i 1984 sammen Reef, der med hårdt arbejde, et kæmpe engagement og nogle skæve markedsføringsidéer hurtigt blev sandal-mærke nummer 1, og i dag er et af verdens førende surfermærker.

Her 30 år efter at Santi og Fernando fik idéen til verdens måske mest komfortable klip-klap, stortrives virksomheden, som ikke længere nøjes med at levere sandaler til mænd, kvinder og børn.

I 2003 lancerede Reef en tøjlinje til mænd, i 2008 kom en bade- og tøjlinje til kvinder og for nylig har Reef lanceret Reef Redemption, et CSR-program, der med grøn teknologi og mere miljøvenlige arbejdsforhold skal mindske virksomhedens fodaftryk på jorden. Eller som folkene bag Reef udtrykker det: “We may just be passing through, but we are not doing it without a conscious”.

Gennem alle årene har Reef også været tro mod det fundament, virksomheden blev grundlagt på af Santi og Fernando tilbage i 1984. Reef er et surfermærke, der laver autentiske og innovative produkter til surfere og alle andre med hang til det gode liv og et aktivt udeliv.

Læs mere om Reef på deres hjemmeside…
http://www.reef.com/